Rize'de Yok Böyle Kutlama!

Rize'de Yok Böyle Kutlama!
Rize'de 23 Nisan Ulusal ve Çocuk bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlamalarda Rize Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri emsallerinden çok daha farklı kutlamalara imza attı.

Rize Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri, kendi bayramları olan 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk bayramını emsallerinden çok daha farklı bir şekilde kutladı. Minik öğrenciler kutlama programı içerisinde yer alan çeşitli yarışmalarda babalarıyla yarıştı.

BABALAR ÇOCUKLARIYLA YARIŞTI

Rize Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle kutladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar hazırladıkları birbirinden güzel 23 Nisan şiirleri, şarkıları ile günün anlam ve önemini anlatan oyunlarını ailelerine karşı sergilediler.

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-1.jpg

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğrencilerin seslendirdiği şarkılar ve gösteriler ailelerin keyifli anlar yaşamasına sahne oldu. Program kapsamında çocuklar aileleriyle birlikte oyunlar oynadı. Babalarla çocukların yarıştığı oyun ve yarışmalarda renkli görüntüler yaşanırken; yarışmalar, babalar ve çocukların kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-2.jpg

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-3.jpg

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-4.jpg

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-5.jpg

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-6.jpg

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-7.jpg

23-nisan-kutlamasi-rize-kiz-meslek-lisesi-8.jpg