Rize'de Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti

Rize'de Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti
Rize'de yol kavgasına karışan iş adamını kafasından vurdular.

Rize Merkezde dün gece 23.00 sıralarında meydana gelen olayda yol verme kavgasına karışan iş adamı Çemberci İnşaat firmasının sahibi Rizespor'un eski yöneticilerinden Ali Çemberci'yi (41) hem dövdüler hem de kafasından vurdular. Kafasındaki kurşun çıkarılan Ali Çemberci'nin hastanedeki tedavisi sürüyor ve hayati tehlikesi bulunmuyor.

Edinilen bilgiye göre Ali Çemberci, otomobiliyle Çamlıbel Mahallesinden Dalyan mevkiine doğru seyrederken Dağbaşı mevkiinden Dalyan bölgesine seyretmekte olan içerisinde 6 kişinin olduğu grubun otomobiliyle yol verme tartışması yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine grup Ali Çemberci'yi dövdü ve silahın kabzasıyla kafasına vurdu. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, C.M isimli kişi Çemberci’ye kafasından yakın mesafede bir el ateş etti.

Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali Çemberci, buradaki ilk müdahalesinin ardından RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Evli ve iki çocuk babası olan Ali Çemberci'nin kafatası kemiğine saplanan kurşun ameliyat ile çıkartıldı ve Çemberci'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

6 kişilik grup ise polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ali-cemberci-vuruldu.jpg