Rize’de Yol Yapım Çalışmaları İçin Acele Kamulaştırma Kararı

Rize’de Yol Yapım Çalışmaları İçin Acele Kamulaştırma Kararı
Rize’de yol yapım çalışmaları dolayısıyla bazı taşınmazlar ile üzerlerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Güneysu ilçesinde yol yapım çalışmalarının tamamlanabilmesi amacıyla ilçeye bağlı Ulucami ve Eskicami Mahallesindeki bazı taşınmazlar ile üzerlerindeki müştemilat Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararda, “Güneysu Ayrım-Ortaköy İl Yolu km: 0+560.00-1+513.07 arasına rastlayan kesimde araziye girilerek yol yapım çalışmalarının tamamlanabilmesi amacıyla ekli kroki ile listede güzergâhı, bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar ile üzerlerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

rizenin-guneysu-ilcesi-ulucami-ve-eskicami-mahallesinde-yapilacak-kamulastirmalara-iliskin-cumhurbaskani-karari-resmi-gazetede-yayimlandi.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-ulucami-ve-eskicami-mahallesinde-yapilacak-kamulastirmalara-iliskin-cumhurbaskani-karari-resmi-gazetede-yayimlandi-001.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum