Rize'de Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı 2’si Ağır 5 Yaralı

Rize'de Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı 2’si Ağır 5 Yaralı
Rize’de yolcu otobüsünün otomobille çarpışması nedeniyle meydana gelen kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Rize’de Gündoğdu Balıkçılar mevkiinde Artvin istikametinden gelen yolcu otobüsünün Balıkçılar mevkiinde kavşaktan dönen otomobille çarpışması sonucu otomobil sürücüsü ile birlikte otomobilde bulunanlardan 2’si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kazaya karışan yolcu otobüsünün şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybetmeyerek çok sayıda yolcunun hayatını kurtardı. 

Edinilen bilgiye göre, Artvin'den Bursa'ya gitmekte olan Şinasi Ustabaş (41) yönetimindeki 08 ED 998 plakalı yolcu otobüsü, Gündoğdu Balıkçılar mevkiinde kavşakta dönmekte olan 53 DT 062 plakalı Fatma Bekir (46) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

image-20160824181134.jpeg

Çarpışma sonucu otomobil sürücüsü Fatma Bekir ile otomobildeki Dilneva Aşiyan Bekiroğlu (41), ağır yaralandı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Aynı kazada otomobilde bulunan ve yaralanan Berra Bekiroğlu (22), M.M.Z. (7) ve Şeyma Burnaz (19)’ın ise hayati tehlikesi bulunmuyor.

Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi bulunan otomobil sürücüsü Fatma Bekir ile hafif şekilde yaralanan Şeyma Burnaz ve M.M.Z. Rize Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesi bulunan Dilneva Aşiyan Bekiroğlu ile Berra Bekiroğlu ise Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

kaza-102.jpg

Çarpışmanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken, otobüsün hakimiyetini kaybetmeyen sürücü kaldırıma çıkarak aracı durdurmayı başardı. Yolcu otobüsü sürücüsünün çevikliği otobüsün takla atmasını ve bir çok yolcunun yaralanmasını önledi.

Yolcular, kaza esnasında uyuduklarını, büyük bir gürültü ile uyandıklarında ise otobüsün kaldırımda olduğunu gördüklerini söylediler.

image-20160824181222.jpeg

image-20160824181307.jpeg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize’deki Kazada Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi. Fatma Hoca Sevenlerini Hüzne Boğdu

Rize'deki Kazadan Acı Haber 1 Kişi Hayatını Kaybetti