Rize'de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı 2 Ölü, 35 Yaralı VİDEO İZLE

Rize'de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı 2 Ölü, 35 Yaralı VİDEO İZLE
Rize'nin Fındıklı ilçesinde, karayolu tabelasına çarpan yolcu otobüsünde bulunan iki yolcu hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Rize’nin Fındıklı ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan ilçe girişindeki kavşakta meydana geldi.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 34 LP 3895 plakalı bir otomobil ile Rize’den Artvin istikametine gitmekte olan Sait Selcan Selvi yönetimindeki 08 AZ 622 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Yoldan çıkan otobüs yol kenarındaki karayolu tabelasına çarptı.

kaza-1-001.jpg

Otobüste bulunan emekli öğretmen 70 yaşlarındaki Fehmiye Sürücü ve Bekir Gülü hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı. Yaralılar Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

kaza-2-001.jpg

Kaza sonrası kazaya karışan 34 LP 3895 plakalı aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis şimdi bu sürücüyü arıyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

kaza4.jpg

kaza3.jpg

rizede-yolcu-otobusu-kaza-yapti.-1-olu,-36-yarali-(1).jpgrizede-yolcu-otobusu-kaza-yapti.-1-olu,-36-yarali-(3).jpgrizede-yolcu-otobusu-kaza-yapti.-1-olu,-36-yarali-(4).jpg

rizede-yolcu-otobusu-kaza-yapti.-1-olu,-36-yarali-(6).jpgrizede-yolcu-otobusu-kaza-yapti.-1-olu,-36-yarali-(7).jpgrizede-yolcu-otobusu-kaza-yapti.-1-olu,-36-yarali-(2).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Kazada Ölen Emekli Öğretmen Fehmiye Sürücü, Rize’de Defnedildi

Rize'deki Yolcu Otobüsü Kazasında Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi