Rize'de Zabıtadan 3 Operasyon Daha

Rize'de Zabıtadan 3 Operasyon Daha
Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerine düzenlediği operasyonlara devam ediyor.

Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube  ekipleri, Merkez  Müftü mahallesi Balıkçı barınağı (Liman içi), Gülbahar mahallesi Balıkçı barınağı sağında Sahil Yolu üzerindeki, iki derme çatma halk sağlığını tehdit eden seyyar izinsiz satıcıların kurmuş oldukları çay evi ve köftecisini kaldırdı.

Merkeze bağlı iki  mahalle güzergahında, üç ayrı noktada konuşlanan seyyar çay evi ve köftecilerine  yapılan operasyon; Rize Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Altay, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri ve Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı tarafından takip edildi.

rizede-zabitadan-operasyon-6.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, kanun ve yönetmeliklere aykırı olarak sokak cadde veya meydan gibi yerlerde sağlıksız ortamlarda satış yapan satıcıların,sattıkları malzemelere el konulacağını  açıkladı. Altay, "Belediyemiz, Zabıta müdürlüğü nezdinde nizam intizamı temin etmek için, Belediye emir ve yasakları doğrultusunda İl sınırları içerisinde sorumlu oldukları bölgelerde rutin görevlerine devam edeceklerini, bu ve bunun gibi seyyar yada kaçak yapılaşmalara müsamaha gösterilmeksizin ya yıkılacak yada kaldırılacak." dedi.

rizede-zabitadan-operasyon-1.jpg

rizede-zabitadan-operasyon-2.jpg

rizede-zabitadan-operasyon-3.jpg

rizede-zabitadan-operasyon-4.jpg

rizede-zabitadan-operasyon-5.jpg

rizede-zabitadan-operasyon-7.jpg