Rize'de Zehir Tacirlerine Operasyon 4 Kişi Tutuklandı

Rize'de Zehir Tacirlerine Operasyon 4 Kişi Tutuklandı
Rize Emniyet Müdürlüğü’nce, kentin çeşitli mahallelerinde yapılan operasyonlar sonucunda 4 kişi yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Rize Merkeze ve ilçelerinde yapılan operasyonlar sonucunda Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen A.Ö., S.H., İ.Ç. ve O.G, yakalanarak gözaltına alındı.

İkametgahlarında yapılan aramada 189.84 gram esrar, 6 adet sentetik uyuşturucu hap (ecstasy) ve 1 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirilen şüpheliler, Kalkandere Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

uyusturucu-1-001.jpg

Rize’de zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonun ardından emniyet yetkilileri yaptıkları açıklamada toplum için büyük tehlike olan uyuşturucu ile mücadelenin hız kesmeden artarak ve kararlılıkla sürdürüleceği ifade edilerek, vatandaşların uyuşturucu ile ilgili ihbar için 155 ve 156’yı arayabilecekleri kaydedildi.

Açıklamada ayrıca ihbarda bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade edildi.

uyusturucu-3.jpguyusturucu-2.jpg

uyusturucu-5.jpg