Rize'deki 2 Kazada 2 Ölü, 2 Yaralı

Rize'deki 2 Kazada 2 Ölü, 2 Yaralı
Rize'de iki farklı noktada meydana gelen iki trafik kazasında biri çocuk iki kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Rize'nin Dereüstü Mahallesi ile Karayemiş Köyü'nde iki kamyonet kazasında biri çocuk iki kişi ölürken aynı kazalarda iki kişi de yaralandı.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ACI SONU...

Edinilen bilgilere göre dün akşam 18.30 sıralarında Merkez ilçesine bağlı Karayemiş Köyü'nde kamyonetiyle birlikte evine giden Cemal Kulaksız (55), bir anda kamyonetin önüne atlayan 9 yaşındaki Ahmet Büyük adlı çocuğa çarpmamak için kamyonetin yönünü değiştirmeye çalıştı. Kulaksız yönetimindeki kamyonet sürücünün müdahalesine rağmen çocuğa çarparak çocuğun kamyonetin altında ezilmesine neden oldu. Kamyonet ise sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrilerek yol kenarında bulunan dereye düştü. Ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaralı olarak kaldırılan Ahmet Büyük, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü Kulaksız ise kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Büyük'ün cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

DEREÜSTÜ MAHALLESİ'NDE FECİ KAZA...

Rize'de meydana gelen diğer kaza ise bu gece 01.00 sıralarında Merkez ilçesi Dereüstü Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde kamyonetiyle evine gitmekte olan Erkan Kansız (35) ve beraberindeki 20-25 yaşlarındaki bayan Kansız'ın aracını evinin yanına park etmeye çalıştığı sırada kamyonetin kaydığını farketmesiyle kamyoneti durdurmak isterken uçuruma yuvarlanmasıyla meydana geldi.

Kamyonetin uçuruma yuvarlandığını gören Kansız, kamyonetten dışarıya atladı. Kamyonetin üzerine düşmesi sonucu ağır şekilde yaralanan Kansız, kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın tek görgü tanığı durumunda bulunan ismi öğrenilemeyen bayan ise tedavisinin ardından ifadesinin alınması üzerine emniyet güçlerince sorguya alındı. Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Kansız'ın naaaşı yapılan incelemeden sonra ailesine teslim edildi.