Rize'deki Belediye İşçilerinin Maaşlarına 6.500 TL Zam Yapıldı

Rize'deki Belediye İşçilerinin Maaşlarına 6.500 TL Zam Yapıldı
Rize’nin Muradiye Beldesinde belediye işçilerinin maaşlarına ek protokolle net 6.500 TL zam yapıldı.

Rize'de Muradiye Belde Belediyesi Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasıyla birlikte işçilerin maaşlarında artış sağlandı.

Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı'nın makamında gerçekleşen imza töreninde ek protokol, Belediye Başkanı Balcı ve Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca tarafından imzalandı.

Yapılan açıklamada, 1 yıl süreli sözleşmeyle işçilerin ücretlerine kamu çerçeve sözleşmesinin çok üzerinde artışlar sağlandığı belirtildi. İmzalanan Ek Protokolle Muradiye Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde çalışan işçilerin aylık ücretlerine net 6.500 TL artış sağlandı.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Belediye Başkanı Balcı, "Belediyemiz çalışanlarının emeğinin karşılığını alması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sözleşme ile çalışanlarımızın maaşlarında önemli bir artış sağlamış olduk. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca ise yaptığı açıklamada, “Muradiye Belediye Başkanlığı ve Hizmet-İş Sendikamız arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi, hem işçiler hem de belediye için hayırlı olmuştur. Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını alması bizim için önemli. Bu sözleşmeyle çalışanlarımızın hak ettiği ücreti almasını sağladık. Bu sözleşme hem çalışanlarımız hem de belediyemiz için hayırlı olsun. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu.

rizenin-muradiye-beldesinde-belediye-iscilerinin-maaslarina-ek-protokolle-net-6-500-tl-zam-yapildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum