Rize'deki Bu Adrenalini Ücretsiz Yaşamak İsteyenlere Fırsat

Rize'deki Bu Adrenalini Ücretsiz Yaşamak İsteyenlere Fırsat
Bu yıl yedincisi düzenlenen uluslararası Fırtına Rafting Şenliği Fırtına Deresi’nde başladı. Şenlik kapsamında isteyen vatandaşlar ücretsiz olarak rafting inişi yapabilecek.

Dünyada koruma öncelikli 200 ekolojik vadiden biri olan Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde bu yıl 7.’si düzenlenen ve iki gün sürecek olan uluslararası rafting şenliği başladı.

Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra yurt dışından gelen sporcuların katıldığı şenlikte vatandaşlara da ücretsiz rafting yaptırılırken, şenlik kapsamında çeşitli yarışlar da gerçekleştirilecek. Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından Fırtına Deresi'ndeki şenliğin açılışı Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl ve Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş’in rafting inişi ile gerçekleştirildi.

Rafting inişi sonrası açıklamalarda bulunan Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Fırtına Vadisi’nde Rafting tutkusunun ne demek olduğunu yaptıkları rafting inişi ile anladıklarını belirterek, “Çok muhteşem bir adrenalin, anlatması güç bir zevk tadarak şenliğimizin açılışını gerçekleştirdik. Şenliğimizin çok güzel geçeceğine inanıyorum. Ayrıca şenlik kapsamında halkımıza ücretsiz rafting inişlerinin yaptırılması da hem bölge hem ülke hem de yurt dışından gelecek olan vatandaşlarımıza büyük bir reklam imkanı tanıyacak” dedi.

rafting-rize-1.jpg

rafting-rize-2.jpg

rafting-rize-3.jpg