Rize'deki Fuhuş Operasyonunda Otel Müdürü Tutuklandı

Rize'deki Fuhuş Operasyonunda Otel Müdürü Tutuklandı
Rize’nin Fındıklı ilçesinde otel ve gece kulüplerine düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan otelin sorumlu müdürü, ”Fuhuşa Teşvik Yer ve İkman Temin Etme Suçundan” tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize'de Asayiş Şube Müdürlüğü ve KOM Şube ekiplerince geçtiğimiz günlerde Fındıklı İlçesi'nde eğlence mekanlarına yapılan baskında, yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan iki otel çalışanından biri tutuklandı, diğeri ise savcılık soruşturmasının ardından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınan otelin sorumlu müdürü İ.A. (59), Pazar Cumhuriyet Başsavcılığında yapılan sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece “Fuhuşa Teşvik Yer ve İkman Temin Etme Suçundan” tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Resepsiyon görevlisi Azeri şahıs ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Aynı operasyonda Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve KOM Şube ekiplerince gözaltına alınan ve bazılarının ülkelerinde kamu görevlisi oldukları öğrenilen 6 yabancı Gürcistan uyruklu kadın sınır dışı edildi.