Rize’deki Gürcü Hırsızlar Cezaevini Boyladı

Rize’deki Gürcü Hırsızlar Cezaevini Boyladı
Rize’de 2 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştiren 2 Gürcü vatandaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nün kısa süre içerisinde yakaladığı Gürcü hırsızlar, tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

Rize’de Atatürk Caddesi üzerinde Hasan Fehmi Özen’e ait bilgisayar dükkanından 12 adet laptop bilgisayar ile yaklaşık 1.000 TL. çalıp kayıplara karıştıktan sonra Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonrası kısa sürede yakalanan Gürcü vatandaş Romanı. T. (35) ile Engindere Mahallesi sebze halinde faaliyet gösteren bir iş yerinden meydana gelen hırsızlık olayında iş yeri kasasında bulunan  28.000 TL para ile 2.000 ABD doları çalan bir başka Gürcü vatandaş Davıtı B. (37), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

Öte yandan kısa süre içerisinde hırsızlık zanlılarını yakalayarak adalete teslim eden Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları Rize’de memnuniyetle karşılanırken hırsızlığa maruz kalan vatandaşlar olayların kısa sürede çözümlenmesini ve zanlıların yakalanarak adalete teslim edilmesini İl Emniyet Müdürlüğünün başarısı olarak gördüklerini söyledi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize’de Gürcü Hırsız Fena Çuvalladı VİDEO İZLE

Rize'deki Kasa Hırsızı Gürcü, Gürcistan'a Kaçarken Yakalandı

Rize'de Filmleri Aratmayan Kaçış Planı... Kurnaz Hırsızın Kurnazlığı Rize Polisine Sökmedi