Rize'deki İşsizlere Fırsatta Son 6 Gün

Rize'deki İşsizlere Fırsatta Son 6 Gün
Eğer aklınızda bir iş varsa ve yeterli sermayem yok diyorsanız, bankalarda kredi vermiyorsa bu kursa katılmanız lazım. Ayrıntılı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz...

Tüm Sanayici ve İş Adamlar Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi, Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığıyla, kendi işini kurmak isteyen işsizlere yönelik verdiği kursa başvurmak için son 6 gün kaldı. Bu kursla beraber hem mesleki eğitim, hem 27 Bin TL. karşılıksız para, hemde 70 Bin TL. faizsiz kredi imkanına sahip olabileceksiniz.

TÜMSİAD Rize Şubesi ve KOSGEB İşbirliğinde istihdamın korunması, artırılması, geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak amacıyla aktif işgücü politikaları kapsamında işsizlere; finansal kaynaklara nasıl ulaşabileceği, fizibilite çalışmasını veya iş planını nasıl hazırlayacağı, pazarlama stratejileri ve yönetim konularında Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı düzenlenecektir.

Program kapsamında, ilimizdeki potansiyel girişimcilerden kendi işini kurmak isteyenlere, iş fikirlerini girişim ve işletme haline getirme yolunda önemli bir imkan sağlanacaktır. 22 Şubat tarihinde başvuruları sona erecek ve kursu aynı ay içinde başlatılacak olan uygulamalı girişimcilik eğitiminin süresi 60 saattir.

Kurs sonunda girişimci kursiyerler  27 bin lira hibe, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 24 ay vade ile faizsiz 70 bin lira kredi imkanına sahip olacak.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN 

TELEFON: 213 20 05 

ADRES: TÜMSİAD RİZE ŞUBESİ Adnan Menderes Bulvarı Sahil Yolu Caddesi Bayraktar İşhanı Kat: 2 (Rize İl Emniyet Müdürlüğü Binası Yanı) RİZE

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Bu Fırsat Kaçmaz!