Rize'deki Kazada Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Rize'deki Kazada Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi
Rize'nin İkizdere ilçesinde kamyonun çarptığı su tankerinin üzerine devrildiği kulübedeki güvenlik görevlisinin ardından su tankerinin sürücüsü de hayatını kaybetti.

Rize'nin İkizdere ilçesi Cevizlik köyündeki taş ocağında önceki gün meydana gelen kazada freni patlayan kamyonun çarptığı su tankeri güvenlik kulübesi üzerine devrildi. Kazada güvenlik görevlisi Enver Demirci (32), hayatını kaybederken kamyon sürücüsü Mehmet Morgil ile su tankeri sürücüsü Dursun Yılmaz ve güvenlik görevlileri Yunus Aksu (28) ile Samet Öztürk (29) yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan Dursun Yılmaz, kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımdaki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

rizede-trafik-kazasi-1-olu-1i-agir-3-yarali-001.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize’de Trafik Kazası 1 Ölü, 1’i Ağır 3 Yaralı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum