Rize'deki O Paylaşımlar Artınca Muhtar Mavi’den Zoraki Açıklama

Rize'deki O Paylaşımlar Artınca Muhtar Mavi’den Zoraki Açıklama
Rize’de Engindere Mahalle Muhtarı Mustafa Mavi’yi Belediye Başkanı olarak görmek isteyen vatandaşların Mavi'den habersiz yaptığı paylaşım sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılınca Muhtar Mavi, zoraki açıklamada bulundu.

Rize Merkeze bağlı Engindere Mahalle Muhtarı ve Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, kendinden habersiz bir şekilde bir vatandaş tarafından düzenlenen ve sosyal medyada isminin ve fotoğrafının yer aldığı “Rize Belediye Başkan Adayı Mustafa Mavi” şeklindeki paylaşımın son günlerde çok sayıda kişi tarafından sosyal medyadan paylaşılması üzerine açıklamada bulundu.

Mavi, o açıklamasında şunları kaydetti: “Son günlerde bizi tanıyan vatandaşlarımızın sosyal medya üzerinden Rize belediye başkan adayı paylaşımları yapmaktadırlar. Bu bizleri tanıyan insanların bizim Engindere mah. Muhtarlığı ve çay üreticileri dayanışma derneği başkanlığı süresinde takdirlerini kazanmış olduğumuz kişilerin teveccüüdür. Öncelikle bizi bu göreve layık ve yeterli gören tüm hizmet sevdalılarına teşekkür ederim.
Bize millet hangi görevi verirse seve seve ve layıkı ile yapmaya hazırız ve hiçbir görevden de kaçmayız.
Şu anda yukarıdaki görevlerimi yürütmekteyim başka bir göreve şahsımın adaylığı şimdilik söz konusu değildir. kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

engindere-mahalle-muhtari-mustafa-mavi.jpg

HERŞEYİN BAŞI O SMS !

Muhtar Mavi, olay53’e yaptığı açıklamada ise, geçtiğimiz hafta kentte vatandaşların cep telefonlarına ‘Rize Belediye Başkanı kimin olmasını istersiniz?’ şeklinde gönderilen SMS’in bu olayın başlangıcı olduğunu ifade ederek, SMS’e Mustafa Mavi ismini yazanların sosyal medyada da kendinden habersiz böyle bir paylaşımda bulunduklarını ve paylaşımın günler geçtikçe daha fazla kişi tarafından kendi adaylığı söz konusuymuş gibi ciddiye alınarak paylaşılması nedeniyle çok sayıda tanıdığından tebrik telefonları aldığını belirtti.

Rize Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili şu an itibariyle böyle bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden Muhtar Mavi, SMS yoluyla ve sosyal medyadaki paylaşımlarla Rize Belediye Başkanlığına kendisini layık görenlere de teşekkür etti.

Öte yandan Mavi ile ilgili paylaşılan "Rize Belediye Başkan Adayı Mustafa Mavi" paylaşımına çok sayıda beğeni olurken, paylaşımı CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz'in de beğendiği görüldü.

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI:

paylasimlar-artinca-muhtar-mustafa-mavi’den-zoraki-aciklama.jpgpaylasimlar-artinca-muhtar-mustafa-mavi’den-zoraki-aciklama-1.jpgpaylasimlar-artinca-muhtar-mustafa-mavi’den-zoraki-aciklama-53.jpgpaylasimlar-artinca-muhtar-mustafa-mavi’den-zoraki-aciklama-4-001.jpg