Rize’deki Olayda İlginç Detaylar

Rize’deki Olayda İlginç Detaylar
Rize’deki reklam panosu tartışmasında ilginç detaylar ortaya çıktı.

Rize’de reklam panosundan indirilen Kurban Bayramı mesajında mağdur olan tarafın Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap olduğu ortaya çıktı.

BAŞKAN REŞAT KASAP'IN BAYRAM MESAJI İNDİRİLDİ CEM KAZMAZ'IN Kİ ASILDI

Başkan Kasap’ın Cumhuriyet Meydanındaki reklam panosunda yer alan ve bayram sonuna kadar burada asılı durması gereken bayram mesajının indirilerek MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz'ın bayram mesajının asıldığı, kısa bir süre sonra ise bayram sonuna kadar panoda asılması gereken Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın bayram mesajının yeniden eski yerine asıldığı öğrenildi.

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz ise yaptığı yazılı açıklamada reklam panosundan kendi bayram mesajlarının indirildiği şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Konu hakkında kamuoyu reklam firması tarafından yapılacak açıklamayı beklerken; Başkan Kasap’ın bayram mesajının yer aldığı reklam panosu, geçtiğimiz hafta sonu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın Rize Cumhuriyet Meydanındaki incelemeleri sırasında objektiflere de yansımıştı.

İşte o fotoğraf:

resat-kasapin-bayram-mesaji-indirilid.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Cem Kazmaz’a Yalanlama

Rize'de Reklam Panosu Gerginliği