Rize'deki Polis Memurundan İlginç Evlilik Teklifi

Rize'deki Polis Memurundan İlginç Evlilik Teklifi
Rize'de görev yapan Trabzonlu bir polis memuru aşık olduğu genç bayana ilginç bir yöntemle evlenme teklifinde bulundu.

Rize’de görev yapan polis memuru Miraç Özcan, 4.5 yıl önce üniversitede tanıdığı Semra Kalmış’a ilginç bir yolla evlenme teklifi etti.

Trabzonlu olan aynı zamanda bir Trabzonspor taraftarı olan Özcan, Ordu Fatsalı Semra Kalmış’ı Rize’ye davet etti. Özcan’ın kendisi gibi polis memuru olan arkadaşları şehrin girişinde bulunan üst geçitte üzerinde, “Birlikte yaşamak için değil, birlikte yaşlanmak için benimle evlenmeye var mısın?” yazılı ve Trabzonspor amblemi bulunan bir pankart hazırladılar.

mirac-ozcan-semra-kalmis-evlilik-teklifi-rize-3.jpg

Özcan, önce aşık olduğu genç kıza sahilde yürümeyi teklif etti. Çift yürüyerek üst geçide yaklaştıklarında Özcan’ın arkadaşları hazırladıkları pankartı açtı. Özcan ise aşık olduğu kızın önünde diz çökerek yanında getirdiği yüzüğü uzatarak evlenme teklifinde bulundu. Karşılaştığı sürpriz karşısında mutluluktan gözyaşları döken genç kız Özcan’a sarılarak evlenme teklifini hiç düşünmeden kabul etti.

mirac-ozcan-semra-kalmis-evlilik-teklifi-rize-2.20140521122648.jpg

Özcan, Semra Kalmış ile 4.5 yıl önce üniversite okurken tanıştıklarını ve ilk görüşte kendisine aşık olduğunu söyledi. Semra Kalmış ise yaptığı açıklamada, şaşırdığını, böyle bir sürpriz beklemediğini ancak çok mutlu olduğunu belirterek evlenme teklifini kabul ettiğini söyledi.

mirac-ozcan-semra-kalmis-evlilik-teklifi-rize-1.jpg