Rize'deki Silahlı Kavgada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Rize'deki Silahlı Kavgada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi
Rize'nin Gündoğdu beldesi Veliköy Köyü'nde kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve anne ile oğlun öldüğü silahlı kavgada ağır yaralanan baba Mustafa Kopuz da hayatını kaybetti.

Rize Merkeze bağlı Gündoğdu Beldesi Veliköy Köyünde kardeşi ve kardeşinin ailesini kurşun yağmuruna tutarak yengesinin ve yeğeninin ölümüne, kardeşinin ve diğer yeğeninin yaralanmasına yol açan olayda ağır yaralanan baba Mustafa Kopuz da önceki günlerde hayatını kaybetti. Kopuz, Gündoğdu beldesi Veliköy Köyü'nde aile mezarlığına defnedildi.

Silahlı kavgada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından evinde tedaviye devam edilen Mustafa Kopuz'un çarşamba günü hayatını kaybettiği, otopsi raporu için gönderildiği Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan cenazenin ailesine teslim edilmesinin ardından Perşembe günü Öğle Namazının ardından Veliköy Köyü'ndeki aile kabristanlığına defnedildiği öğrenildi.

Rize'de 26 Mayıs 2012 gecesi arazi anlaşmazlığı nedeniyle Nazım K. (54) tartıştığı yengesi Süheyla K. (57) ile yeğeni Akay K'yi (25) silahla öldürmüş, ağabeyi Mustafa K. (58) ile diğer yeğeni Uğur K'yi (24) yaralamıştı. Nazım K. (54), çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Anne Oğul Rize'de Toprağa Verildi

Rize'deki Katliamda Tutuklama

İşte Rize'deki Ağabey Katili

Rize'de Ölü sayısı 2'ye Yükseldi

Rize'de Kanlı Gece 1 Ölü 3 Yaralı