Rize’den Adıyaman’a Gönül Köprüsü

Rize’den Adıyaman’a Gönül Köprüsü
Rize Gençlik Merkezlerinin koordinesindeki 30 kişilik gönüllü ekip, Adıyaman’da çocuk ve gençlere psikososyal destek hizmeti verdi.

Rize Gençlik Merkezleri, üç gençlik lideri ve 27 gönüllüsüyle Güneysu Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Yanık'ın başkanlığındaki kafile Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman merkez ile Kahta, Gerger, Besni, Çelikhan, Samsat, Sincik ilçeleri ve köylerini gezerek çocuk ve gençlere psikososyal destek hizmeti verdi.

Bir hafta boyunca devam eden etkinliklerde Rize Gençlik Merkezi’nin maskotu Temel Reis ile eğlenceli zaman geçiren çocuklar, Rize’deki gençlerin gayretleriyle hazırlanan hediyelerin dağıtımı ile moral buldu.

rizeden-adiyamana-gonul-koprusu.jpg

 

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum