Rize'den Bir Bomba Daha Cernat Rize'de

Rize'den Bir Bomba Daha Cernat Rize'de
Ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi transfer ederek gözleri üzerine çeviren ve ilk bombasını patlatan Ç.Rizespor, futbolcu transferinde ilk bombayı Cernat'a imza attırarak patlattı.

Bugün beş futbolcu ile yollarını ayıran Ç.Rizespor, Karabükspor'dan ayrılan Florin Cernat ile sözleşme imzaladı.

Efsane Romen futbolcu Hagi’nin varisi olarak görülen ve son iki sezondur Karabükspor’da forma giyen Florın Cernat artık Ç.Rizespor’da…

Fahri Tatan, Caner Öztel, Kenan Arslanoğlu, Erhan Şentürk ve İlyas Çakmak ile yollarını ayıran Ç.Rizespor transferde Mustafa Denizli'den sonraki ilk bombasını patlattı. karabükspor'dan ayrılan Florin Cernat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Karabükspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Mesut Bakkal’ın ardından 18 kişilik kadroya giremeyen ve karşılıklı olarak sözleşmesi fes edilen Rumen oyuncu yeşil-mavili takıma 1,5 yıllık sözleşme imzaladı ve bu futbolcuya bonservis bedeli ödenmeyecek.

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği 32 yaşındaki orta saha oyuncu üstün futbol zekasının yanında , tek hamlede adam geçmesi, dripling yeteneği ve aralara attığı toplarla futbol severlerin gözünde taht kurmuştu.

cernat-caykur-rizesporda.jpg

Haber: Selim Denizalp