Rize'den deprem bölgesine yardımlar devam ediyor

Rize'den deprem bölgesine yardımlar devam ediyor
Rize'de vatandaşlar, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyalarına bağışta bulunmayı sürdürüyor.

Rize'de vatandaşlar şehir merkezindeki 6 noktaya yardım ulaştırdı.

Sabah saatlerinden itibaren ellerinde koli ve poşetlerle merkezlere gelenler, yardımları yetkililere teslim etti.

Gönüllüler tarafından paketlenen malzemeler, depremzedelere ulaştırılmak üzere tırlara yüklendi.

Rize'nin Andon olarak bilinen Küçükçayır köyünde deprem bölgesine gönderilmek için toplanan odun ve eşyaları kar kaplı yollarda kadınlar sırtlarında taşıyor. Yaşlı bir kadının sırtına yüklediği odun çuvalını karlı kaplı yolda sırtında taşıması dikkat çekti.

rizeden-deprem-bolgesine-yardimlar-devam-ediyor-4.jpgrizeden-deprem-bolgesine-yardimlar-devam-ediyor-3.jpgrizeden-deprem-bolgesine-yardimlar-devam-ediyor-2.jpgrizeden-deprem-bolgesine-yardimlar-devam-ediyor-1.jpgrizeden-deprem-bolgesine-yardimlar-devam-ediyor-5.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum