Rize’den Eskişehir’e Getirilen Kaçak Silahlar ve Mermiler Ele Geçirildi

Rize’den Eskişehir’e Getirilen Kaçak Silahlar ve Mermiler Ele Geçirildi
Eskişehir'de, Rize'den kaçak yollardan temin ettiği silah ve mermileri getirerek satacağı tespit edilen şahsa yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 tabanca ile 200 adet mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, bir şahsın Rize'den kaçak yollardan temin ettiği ruhsatsız silah ve mermileri satmak için Eskişehir'e getireceği tespit edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararlarının ardından Tepebaşı İlçesi Çukurhisar Mahallesi'nde şüpheli şahsa ait araç durduruldu. Jandarma arama köpeği ile araçta yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tabanca şarjörü ve 200 adet mermi ele geçirildi.

Şüpheli şahıs hakkında, "Ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.