Rize'den Galibiyetle Dönmek İstiyoruz

Rize'den Galibiyetle Dönmek İstiyoruz
Ç.Rizespor ile karşılaşacak Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa, Ç.Rizespor maçından galibiyetle dönmek istediklerini vurguladı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Ç.Rizespor ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki antrenmanda ısınma ve güç çalışması yapıldı. Antrenman öncesi açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Oynadığımız Beşiktaş maçında iyi bir oyun oldu. Belki direkt olarak skora yansımadı ve yemiş olduğumuz gollere bakıldığı zaman yapmış olduğumuz bireysel hatalarımız var. Bu dörtlü savunmamızın ilk defa bir arada oynamasından kaynaklanıyor. Bunu üst düzey kaliteli futbolculara karşı oynadığınız zaman affetmiyorlar ama diğer karşılaşmalarda izlediğimiz zaman biz bu maçı Başiktaş’a değil de başka bir rakibe oynamış olsaydık eminim buradan değişik bir sonuç çıkardı” diye konuştu.

kayseri-erciyes-antrenman-1.jpg

Deplasmanda oynayacakları Ç.Rizespor maçından galibiyetle dönmek istediklerini vurgulayan Çapa, “Ligin ilk haftasında berabere, ikinci haftasında mağlup olduk. Eksik olan tek bir şey kaldı oda galibiyet. İnşallah bu galibiyeti Kayseri Erciyesspor’a yaşatıp milli takım arasına güzel bir şekilde girmek istiyoruz. Çok fazla karamsar olmanın hiçbir anlamı yok. Biz yapmış olduğumuz işlerden memnunuz. Taraftarlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Her ne kadar stadın çok büyük olmasından dolayı sayı olarak belki az gözükseler de biz onları sahada ve kulübede hissettik. Buda bizi çok mutlu etti. Taraftarlarımız rahat olsun. Onların beklediği istekli ve arzulu takım her zaman sahada olacak. Onları layıkıyla, bulunduğu her şehirde temsil edecek bir ekip olacak” şeklinde konuştu.

1,5 saat süren antrenmanın basına kapalı olan bölümünde futbolcular pas ve kondisyon çalışması yaptı.

kayseri-erciyes-antrenman-2.jpg