Rize'den giden LPG tankı devrildi

Rize'den giden LPG tankı devrildi
Rize'nin Pazar ilçesinde yükünün bir miktarını boşalttıktan sonra Ordu'ya giden LPG tankı Trabzon'un Of ilçesinde bariyerlere çarparak sahildeki kayalıklara yuvarlandı.

Trabzon'un Of ilçesinde, sürücüsünün köpeğe çarpmamak için direksiyonunu kırdığı LPG tankeri, bariyerleri aştıktan sonra sürüklenerek sahildeki kayalıklara yuvarlandı.

Ali Osman Y.'nin (51) kullandığı özel bir şirkete ait LPG tankeri, yükünün bir miktarını Rize'nin Pazar ilçesinde boşalttıktan sonra, Ordu'ya doğru yola çıktı. Ali Osman Y. yönetimindeki tankerin önüne Trabzon'un Of ilçesi Eskipazar Beldesi Merkez Mahallesi'nde bir köpeğin çıkması üzerine, sürücü Ali Osman Y. hayvana çarpmamak için direksiyonu kırdı. Yoldan çıkan tanker bariyeri aşarak, yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra, sahildeki kayalıkların üzerine yuvarlandı.

8240

Sürücü, kazayı yara almadan atlatırken, yangın ya da patlama ihtimaline karşın olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

Yapılan kontrolde, herhangi bir sızıntı olmadığı tespit edilen tankerin, vinçle çekilmesi sırasında kayalıklara sürtünerek yırtılma ihtimali bulunduğunu değerlendiren yetkililer, kontrollü olarak gazın başka bir tankere boşaltılmasından sonra tankerin kaldırılmasına çalışılacağını bildirdi.

8241

8242

8243