Rize’den Güneydoğu’da Gönüllü Çalışan Sağlıkçılara Kur’an ve Türk Bayrağı Hediyesi

Rize’den Güneydoğu’da Gönüllü Çalışan Sağlıkçılara Kur’an ve Türk Bayrağı Hediyesi
Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Rize’den Güneydoğudaki huzur operasyonlarında gönüllü olarak görev yapan sağlık personeline Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek, teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığınca doğu illeri ve sınır bölgelerindeki sağlık tedbirleri alınmasına yönelik ortaya çıkan personel ihtiyacı doğrultusunda Rize Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinde (UMKE) görevli personeller ile Rize İli Kamu Hastaneler Birliğinde görevli gönüllü personeller Hakkari, Hatay ve Mardin illerine görev yaptı. Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, bölgede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen gönüllü olarak sağlık hizmetleri kapsamında görev yapan personele teşekkür ederek, Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve Anılarla Hayat Dersleri adlı Sağlık-Sen kitabı hediye etti.

Sağlık Sen’in Sağlık Müdürlüğü temsilcisi Salih Yıldırım’ın proje koordinatörlüğünü yürüttüğü konu hakkında Yılmaz yaptığı açıklamada, "Güneydoğuda çatışma bölgesine sağlık hizmetleri vermek için gönüllü olarak giden vefakar sağlık çalışanlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Anne ve babalarının ellerinden öpüyorum. Göstermiş oldukları anı cenaplık ile doğusuyla batısıyla bu ülke bizim mesajını vermişlerdir" dedi.

rize’den-guneydogu’da-gonullu-calisan-saglikcilara-kur’an-ve-turk-bayragi-hediyesi-(1).jpg

Memur-Sen olarak ülke bütünlüğü ve birliğini önemsediklerini hatırlatan Yılmaz, "Bizleri bölmek isteyen diş güçler veya bunun iç destekçilerine karşı elimizden geldiğince değil, gövdemizi taşın altına koymaya var olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz. Sendika kuruluş amacımız bunlardan biridir" diye belirtti.

Yılmaz, bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet acili ailelere başsağlığı diliyorum. Rabbim birliğimizi daim eylesin" diye konuştu.

Yılmaz, konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek'e ait "Gençlik" şiirini okuyarak tamamladı.

rize’den-guneydogu’da-gonullu-calisan-saglikcilara-kur’an-ve-turk-bayragi-hediyesi-(2).jpgrize’den-guneydogu’da-gonullu-calisan-saglikcilara-kur’an-ve-turk-bayragi-hediyesi-(4).jpgrize’den-guneydogu’da-gonullu-calisan-saglikcilara-kur’an-ve-turk-bayragi-hediyesi-(3).jpg