Rize'den İspir'e Temizlik Aracı

Rize'den İspir'e Temizlik Aracı
Rize Belediyesi, Erzurum'un İspir ilçesine bağlı Pazarköy Belde Belediyesine temizlik aracı hibe etti.

Belediye Meclisi kararı ile Rize Belediyesi, elinde fazladan bulunan temizlik aracını gerekli bakımların yapılmasının ardından Pazarköy Belde Belediyesine gönderilmesine karar verdi.

Pazarköy Belde Belediye Başkanı Recep Kaplan, aracı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'dan teslim aldı.

Bakırcı, daha önce yine İspir'in Maden Köprübaşı Belediyesine temizlik aracı hibe ettiklerini belirterek, "Her iki belediye başkanımızla yıllar öncesine dayanan bir dostluğumuz var. Daha önce benim İspir'e yaptığım ziyaretlerde gerçekten temizlik açısından her iki beldemizin de zor durumda olduğunu gördüm. Başkanlarımıza yapmış olduğum ziyarette araca ihtiyaçları olduklarını dile getirdiler. Biz de atölyemizde elimizde bulunan temizlik aracımızın gerekli bakım ve onarımını yaparak kendilerine teslim ettik" dedi.

Pazarköy Belediye Başkanı Recep Kaplan ise çöpleri yıllardır damperli kamyonlarla, küreklerle topladıklarını kaydederek, "Rize Belediyesinin kardeş belediyecilik projesi kapsamında bize verdiği temizlik aracımızla beldemize daha güzel hizmet vereceğiz. Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı'ya beldemize kazandırmış olduğu temizlik aracı için halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.