Rize'den İstanbul'a 2 İlçe Emniyet Müdürü

Rize'den İstanbul'a 2 İlçe Emniyet Müdürü
Rize İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde geçmiş yıllarda başarıyla görev alan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ile 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, İstanbul’da ilçe emniyet müdürü olarak atandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde her yıl gerçekleştirilen il içi atamalar belli oldu. Buna göre, Rize İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde geçmiş yıllarda başarıyla görev alan ve çalışmalarıyla takdir toplayan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığından Maltepe İlçe Emniyet Müdürü, Hazım Gümüş ise Şişli İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığından Tuzla İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

SELÇUK ALDEMİR KİMDİR?

1973 Niğde doğumludur. 1996-2000 yılları arasında Başbakanlık Koruma Şube Müdürlüğünde komiser yardımcısı rütbesi ile yakın koruma olarak çalıştı. 2000-2010 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Başkomiser ve Emniyet Amiri rütbesi ile Dikmen Karakol Amiri, Çankaya ve Yeni Mahalle İlçe Asayiş Büro Amiri ve Ankara Asayiş Şube Cinayet Gasp Büro Amiri olarak görev yaptı.

2010-2017 yılları arasında Rize Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Trafik ve Asayiş Müdürlüğü olmak üzere birçok şubede müdürlük yaptı.

2017 yılında Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğünde çalıştıktan sonra 2018 yılında İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen görev değişiklikleri sonrasında 21 Ekim 2019 tarihinde Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

selcuk-aldemir-001.jpg

HAZIM GÜMÜŞ KİMDİR?

1969 Konya’nın Ilgın ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ilgın’da bitirdi. Üniversite öğreniminden sonra 1991 yılında polis memuru oldu 9 yıl polis memurluğunun ardından girdiği sınavının ardından komiser yardımcısı olarak yurdun çeşitli yerlerinde görev yaptı 2010 yılında Rize'ye atandı.

Tophane ve Cumhuriyet Polis Merkezinde emniyet amiri olarak görev yaptı. Ardeşen ilçesinde ilçe emniyet müdürü olarak görev yaptı. 2015 yılında İstanbul’a atandı. Esenler ve Şişli’de ilçe emniyet müdür yardımcılığı yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen görev değişiklikleri sonrasında terfi alarak 21 Ekim 2019 tarihinde 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükseldi ve Tuzla Emniyet Müdürlüğüne atandı.

hazim-gumus.jpg