Rize'den 'İşte araduğum takum bu' Pankartı

Rize'den 'İşte araduğum takum bu' Pankartı
Ç.Rizespor taraftarları, 3 büyük takıma göndermede bulunup Mustafa Denizli'nin aradığı takımı bulduğunu ifade eden pankart hazırladı.

Adana Demirspor karşılaşması ile Rize'de ilk maçına çıkacak Denizli'yi karşılayacak taraftarlar Galatasaray için 'Bu değil', Beşiktaş için 'Bu da değil' ve Fenerbahçe için de 'Bu hiç değil' sözlerine yer verilen pankart hazırlayıp pankartta ayrıca Ç. Rizespor'un logosunu gösteren Denizli'nin ağzından, 'İşte araduğum takum bu' sözlerine yer verildi.

Koyu bir Rizespor taraftarı olan Ahmet Gazi Korkmaz ve Abdullah Çelik tarafından hazırlanan ve 10 Metre Uzunluğunda, 5 metre genişliğinde olan pankartta Mustafa Denizli, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Renklerinin vurgulandığı konuşma balonların da dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise üç büyükler için "Bu değil, Bu da değil, Bu hiç değil" ifadelerine yer verilerek Ç.Rizespor’un logosunu gösteren Denizli’nin "İşte Araduğum Takum Bu" sözlerine yer verilmesi oldu. Bu pankart sosyal medya üzerindeki taraftar grupları arasında paylaşılıyor.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Ç.Rizespor'da taraftarlar, Adana Demirspor maçı ile ilk kez kendi evinde sahaya çıkacak Teknik Direktör Mustafa Denizli için 'Yağmurun ülkesi ve çay diyarına hoş geldin' yazılı pankart hazırladı.

Devre arasında göreve getirilen Teknik Direktör Mustafa Denizli, pazar günü saat 19.00'da Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanacak Adana Demirspor maçı ile ilk kez yeşil- mavili taraftarların önünde sahaya çıkacak. Taraftarlar bu maç öncesi Mustafa Denizli için özel bir karşılama hazırlığına girdi.

Stadyumu doldurmak için organizasyonları sürdüren taraftarlar, 'Yağmurun ülkesi ve çay diyarına hoş geldin' pankartı ile Denizli'yi karşılayacak. Galatasaray için 'Bu değil', Beşiktaş için 'Bu da değil' ve Fenerbahçe için de 'Bu hiç değil' sözlerine yer verilen pankartta, Çaykur Rizespor'un logosunu gösteren Denizli'nin ağzından, 'İşte araduğum takum bu' sözlerine yer verildi. Pankart sosyal medya üzerindeki taraftar grupları arasında paylaşılmaya başlandı. Pankartın maç sırasında taraftarlarca açılacağı bildirildi.

rizespor-taraftarlarindan-mustafa-denizli-pankarti.jpg