Rize’den Karayazı’ya Uzanan Yardım Eli

Rize’den Karayazı’ya Uzanan Yardım Eli
Rize Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Erzurum ili Karayazı ilçesindeki Aydınsu İlkokulu öğrencilerine kışlık giyecek ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kızılay Kulubü, “Merhamet edene Allah da merhamet eder” kutlu sözünden yola çıkarak yardım elini Erzurum Karayazı Aydınsu Köyü Aydınsu İlkokulu’na uzattı. 

Kolilenen yardım paketlerinin PTT kargo aracılığıyla Erzurum’a gönderiminin yapıldığı sırada Okul Kurucu Müdürü Yaşar Keskin, “Ecdadımızın asırlardır yaptığı gibi ihtiyaç sahibinin yanında, elden ne geliyorsa, yapılması gereken neyse onu yapmak adına sağlam adımlarla yol alan Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, kar soğuk demeden okul yoluna düşen yüreği sıcacık kardeşlerine, kışlık  giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu. Sahip olduğumuz toprak parçasının vazgeçilmez vatanımız olduğu idraki ile bu topraklar üzerinde ‘oku’maya çalışan her bireye el uzatmaya, gücümüz nispetince birlik olup yardım etmeye devam edeceğiz. Bu inanç ve gayretle çalışan, emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

rize’den-karayazi’ya-uzanan-yardim-eli-53.jpg