Rize'den Kestane Almaya Sinop’a Giden Kişi Silahla Vuruldu

Rize'den Kestane Almaya Sinop’a Giden Kişi Silahla Vuruldu
Rize’de gıda sektöründe çalışan ve kestane almak için Sinop’a giden Erdal Demir, Erfelek ilçesinde kaza kurşunuyla hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Rize'de bir markette çalışan ve kestane almak üzere Sinop’un Erfelek ilçesine giden Erdal Demir (48) iki grubun tartışması nedeniyle oluşan kalabalığa doğru giderken gruptakilerin birbirine silah çekmesi üzerine kurşunların hedefi oldu. Kaza kurşunuyla vurulan ve Erfelek Devlet Hastanesine kaldırılan Demir, ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.  Aslen Bayburtlu olan ve Rize'de yaşayan Demir'in cenazesi otopsinin ardından Rize'ye gönderilecek. Sinop'un Rizeli Valisi Erol Karaömeroğlu'nun da olayla yakından ilgilendiği bilgisine ulaşıldı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Erfelek ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde husumetli oldukları öğrenilen O.Ö. ile N.E. ve G.E. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışmanın alevlenmesiyle N.E., tabancasını ateşledi. Kavga sırasında yoldan geçen Erdal Demir (48) ile olaya karışan O.Ö. tabancayla, G.E. ise bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, hastane önünde güvenlik önlemi aldı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kavgaya karışan şüpheli N.E. gözaltına alındı.

rizede-gida-sektorunde-calisan-ve-kestane-almak-icin-sinopa-giden-erdal-demir-erfelek-ilcesinde-kaza-kursunuyla-hayatini-kaybetti.jpgrizede-gida-sektorunde-calisan-ve-kestane-almak-icin-sinopa-giden-erdal-demir-kaza-kursunuyla-hayatini-kaybetti.jpgerdal-demir-sinopta-silahla-vurularak-olduruldu.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum