Rize'den Şirince'ye Giden Belediye Başkanı-VİDEO İZLE

Rize'den Şirince'ye Giden Belediye Başkanı-VİDEO İZLE
Maya takvimine göre, ''bu yıl 21 Aralık'ta kıyamet kopacağı, kıyametten İzmir'in Şirince Köyünün etkilenmeyeceğine'' yönelik inanışa Rize’den bir belediye başkanı da...

Maya takvimine göre, ''bu yıl 21 Aralık'ta kıyamet kopacağı, kıyametten İzmir'in Şirince Köyünün etkilenmeyeceğine'' yönelik inanışa Rize’den bir belediye başkanı da inanarak! Şirince’ye gitti. İşte o belediye başkanımız:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu, bu kez farklı bir haberle gündeme geliyor. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, kıyamet senaryolarının ilgi odağı olan Şirince'ye gitti.

ahmet-minder-sirincede.20121221161122.jpg

Başkan Minder ve beraberindekiler 20 Aralık tarihinde Şirince’ye giderek Şirince sokaklarında dolaştı. Minder, Şirince’deki gezisini kendi cep telefonunakaydederek bir muhabir gibi açıklamalarda bulundu. Başkan Minder, Şirince gezisine ait fotoğrafı ve videoyu facebooktaki sayfasında “Kıyamet senaryolarınin konuşulduğu günlerde bizimde yolumuz” adıyla paylaştıktan sonra gelen yorumlar üzerine fotoğrafı ve videoyu sayfadan kaldırdı.

1.20121221161106.jpg

Başkan Minder’in Şirince sokaklarındaki gezisine İzmir’in Gaziemir İlçe Müftüsü  Mustafa Temel de eşlik etti. Başkan Minder bir muhabir gibi açıklayıcı bilgileri kendi ağzından beraberindekilere anlattı. Minder gezisi sırasında Şirince Köyü’nün eski bir Rum Köyü ve şaraplarıyla da ünlü olduğunu ifade ederek “Benim kanaatime göre kıyamet burada kopacak. Esas kıyamet burada kopacak. Öyle gözüküyor.” dedi.