Rize'den Ücretsiz Türkiye Gezisine Davet

Rize'den Ücretsiz Türkiye Gezisine Davet
14-24 yaş aralığında öğrenci iseniz ve Türkiye'de birçok şehri ÜCRETSİZ gezmek istiyorsanız bu haber tam size göre...

Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü, 14-24 yaş aralığında 440 öğrencinin "Seyyah Ulu Çınarın İzinde” projesiyle ücretsiz Türkiye turuna çıkacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl 100.000 genci “Seyyah Ulu Çınarın İzinde” isimli proje ile yaşadıkları illerden farklı illere ücretsiz gezi programına çıkıyor. Konu ile ayrıntılı olarak Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bu yıl Rize’ye 1640 öğrencinin misafir olarak geleceği, buna karşılık Rize’den ise 440 öğrencinin farklı illeri gezme şansı yakalayacağı açıklandı. 

Proje kapsamında tüm konaklama, ulaşım vs ücretlerin tamamının Bakanlıkça finanse edileceği ve öğrenci ile velinin cebinden tek kuruş para harcanmayacağı ifade edilerek 14-24 yaş arası kız erkek tüm öğrencilerin geziye başvurma haklarının bulunduğu bildirildi.

Başvuruların ise www.seyyah.gsb.gov.tr  adresinden yapılacağı gibi Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi 4. Katta bulunan Rize Gençlik Merkezi’nden de yapılabileceği açıklandı. Detaylı bilgi için ise 0464. 213 04 89 ve facebook/rizegm 'den faydalanılabilir.