Rize'den Urfa'ya Kardeşlik Eli

Rize'den Urfa'ya Kardeşlik Eli
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genç Ufuk Fikir Kulübü Öğrenci Topluluğu ve RTEÜ Öğrenci Konseyi, minik yüzler gülsün diye kitap bağış kampanyası başlattı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan  Necip Fazıl Ortaokulu'nun minik talebeleri için "Bir kitap da senden" sloganıyla başlatılan kitap bağış kampanyası 25 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genç Ufuk Fikir Kulübü Öğrenci Topluluğu ve RTEÜ Öğrenci Konseyi tarafından, Rize RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Bir kitap da senden"  sloganıyla başlatılan kitap bağış kampanyası, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan Necip Fazıl Ortaokulu öğrencilerinin yüzlerini güldürecek.

rizeden-urfaya-kardeslik-eli-2.jpg

Kitap Bağış Kampanyası Etkinliğinde konuşan RTEÜ Genç Ufuk Fikir Kulübü temsilcisi ve Topluluk Başkanı Ahmet Civelek; "Kardeşliğimizi kitap kokusuyla pekiştirmeye ve diri tutmaya çalışıyoruz. Özellikle yurdumuzun doğu kesimlerinde yaşamını sürdüren kardeşlerimiz, bizim sahip olduğumuz imkanlara çok uzak bir yaşam sürdürüyorlar. Bizim sıradan olarak nitelendirdiğimiz pek çok şey, onlar için çok büyük önem arz ediyor ve ne yazık ki bunlardan mahrum kalıyorlar. Bizim yanı başımızda duran sıradanlıklarımız, onların dünyasını aydınlatabilir ya da hiç değilse yüzlerinde küçücük bir gülümsemeye vesile olabilir. Minik kardeşlerimizin yüzleri gülebilsin diye bir kitap da bizden olsun, çorbada bizim de tuzumuz olsun dedik. Bizim gibi çorbada benim de tuzum olsun diyen herkesi, kitap bağış kampanyasına bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.

Rize RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde 17 Aralık'ta başlatılan kitap bağış kampanyası 25 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.

rizeden-urfaya-kardeslik-eli-3.jpgrizeden-urfaya-kardeslik-eli-1.jpg