Rizeli 28 İzci Çanakkale Yolunda

Rizeli 28 İzci Çanakkale Yolunda
Rize Vali Yardımcısı Turan Yılmaz ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Çanakkale Milli Bilinç Kampına katılmak üzere Rize’den Çanakkale’ye giden 28 izciyi uğurladı.

İzcilik Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan Çanakkale Milli Bilinç Kampı, 81 ilden gelen izcilerin katılımlarıyla 22-25 Nisan 2015 tarihlerinde Çanakkale ilinde gerçekleşecek.

Gerçekleşecek olan Milli Bilinç Kampına  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla 28 izci ile katılacak olan Rizeli izcileri Çanakkale'ye Vali Yardımcısı Turan Yılmaz ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, uğurladı.

rizeli-izciler-canakkale-yolunda-1.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇEelik yaptığı açıklamada, “Çanakkale Zaferinin 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen Kamp için yola çıkacak olan izcilerimiz anlamlı bir yerde konaklayıp kampa girecekler. İzcilik sporu tarihte önemli bir yere sahip. Bu sporu gençlerimize en iyi şekilde aktararak İzcilik adına bilinçlendirilmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu güzel organizasyonun en güzel şekilde geçmesini temenni ederek iyi yolculuklar diliyorum” şeklinde konuştu.

İzciler sohbetin ardından Çanakkale’ye gitmek için yola çıktılar.

rizeli-izciler-canakkale-yolunda2.jpgrizeli-izciler-canakkale-yolunda3.jpgrizeli-izciler-canakkale-yolunda4.jpg