Rizeli Abdullah Gül Çok Dertli !

Rizeli Abdullah Gül Çok Dertli !
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile aynı ad ve soyadı taşıyan Rize'deki kırtasiye işletmecisi dertli mi çok dertli !

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile aynı ad ve soyadı taşıyan Rize'deki kırtasiye işletmecisi 50 yaşındaki Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile isim ve soyisim benzerliği dolayısıyla cep telefonuna Cumhurbaşkanının memleketi Kayseri'den sürekli mesaj geldiğini söyledi. Özel günler ile bayramlarda ve açılış programları için kutlama ve davet mesajı gönderenlerin belediye başkanları ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluştuğunu kaydeden Rizeli Abdullah Gül, "Mesajların Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e atılmak istenildiğini ancak mesajları gönderen kişiler Cumhurbaşkanımıza mesaj atılıyormuş gibi mesajları bana gönderiyorlar" dedi.

Rize'de ´Gül Kırtasiye´ adlı işyeri bulunan memur emeklisi Abdullah Gül, cep telefonuna, mesaj gönderenler arasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki´nin de bulunduğunu söyledi.

rizeli-abdullah-gul-cok-dertli-!-1.jpg

"Cumhurbaşkanımıza mesaj atılıyormuş gibi mesajları bana gönderiyorlar diye düşünüyorum. Mesajları okuduktan sonra siliyorum" sözlerini sarfeden Gül, 12 yıl önce Kayseri´den geçerek Konya´ya gittiğini ve Kayseri´de bir mağazadan alışveriş yaptığını ifade ederek "O sırada telefon numaramı almışlardı. Bununla bir alakası var mı bilemiyorum ama yıllardır telefonuma, bazı açılış duyurularının yanı sıra, Babalar ve Anneler gününde, kandillerde, Ramazan ve Kurban bayramları ile yılbaşlarında sürekli mesajlar geliyor" dedi.

rizeli-abdullah-gul-cok-dertli-!-7.jpg

rizeli-abdullah-gul-cok-dertli-!-9.jpg

rizeli-abdullah-gul-cok-dertli-!-3.jpg

Haber: Meryem Özdemir Şişman