Rizeli Aile Cenaze Dönüşü Kaza Yaptı. 2 Ölü, 4 Yaralı

Rizeli Aile Cenaze Dönüşü Kaza Yaptı. 2 Ölü, 4 Yaralı
İstanbul’dan Rize’ye gelerek akrabasının cenazesine katılan Muammer (Ömer) Çelik, geri dönüş yolunda Çankırı’da kaza yaptı. Kazada otomobildeki 2 oğlu hayatını kaybetti. Kendisi, eşi ve 2 oğlu yaralandı.

İstanbul’dan özel otomobiliyle memleketi Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Derecik Köyüne halasının cenazesine katılmak üzere ailesiyle birlikte gelen Muammer (Ömer) Çelik (48), cenazenin ardından İstanbul’a dönüş yaptığı sırada Çankırı’da trafik kazası yaptı.

Alınan bilgiye göre, Muammer Çelik yönetimindeki 34 SIL 98 plakalı otomobil, Rize’den İstanbul’a dönüş yolunda dün saat: 15.05’te Çankırı ili Ilgaz ilçesi istikametinden Çerkes ilçesine istikametine seyir halindeyken Kaynayık mevkiinde sürücü Çelik’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle su kanalına girdi. Su kanalında bir süre sürüklenen ve takla atan otomobilden geriye acı ve gözyaşı kaldı.

Kurşunlu eski TOKİ konutları bölgesindeki kazada sürücü Muammer (Ömer) Çelik ile otomobildeki eşi Sevilay Çelik (42) ile oğlu Yavuz Tayyip Çelik (18) ve kızı Zehra Çelik (14) yaralandı. İki oğlu Ahmet Beşir (7) ve Muhammed Hamza Çelik (4) ise ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Kurşunlu Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yaralıların tedavileri Çankırı ve Ankara’daki hastanelerde devam ediyor.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

CENAZELER BUGÜN ÇAYELİ'NDE DEFNEDİLECEK

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Beşir (7) ve Muhammed Hamza Çelik kardeşlerin cenazeleri Rize’ye getirildi. İki kardeşin cenazeleri bugün (Cuma günü) saat: 14.00’te Çayeli ilçesine bağlı Derecik Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanlığına defnedilecek.

rizeli-aile-cenaze-donusu-kaza-yapti.-2-olu,-4-yarali-(6).jpgrizeli-aile-cenaze-donusu-kaza-yapti.-2-olu,-4-yarali-(3).jpg

rizeli-aile-cenaze-donusu-kaza-yapti.-2-olu,-4-yarali-(2)-001.jpgrizeli-aile-cenaze-donusu-kaza-yapti.-2-olu,-4-yarali-(1)-002.jpgistanbul’dan-rize’ye-gelerek-akrabasinin-cenazesine-katilan-muammer-(omer)-celik,-geri-donus-yolunda-cankiri’da-kaza-yapti.-kazada-otomobildeki-2-oglu-hayatini-kaybetti.-kendisi,-esi-ve-2-oglu-yaralandi..jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Kazada Hayatını Kaybeden 2 Kardeş Rize’de Son Yolculuğuna Uğurlandı