Rizeli AK Milletvekilleri Rize İçin Bir Arada

Rizeli AK Milletvekilleri Rize İçin Bir Arada
AK Parti’nin Rizeli Milletvekilleri, Ankara’da bir araya gelerek Rize’deki yatırımları ve çalışmaları değerlendirdi.

24. ve 25. yasama döneminde gerçekleştirilen Rizeli AK Parti Milletvekillerinin her ay bir araya gelme geleneği 26. yasama döneminde de devam ediyor. Bu yasama döneminin ilk toplantısı Hasan Karal’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bu toplantılarda TBMM’de görev yapan Rizeli milletvekillerinin bir araya gelerek Rize’deki yatırımları değerlendirdiği, projelerin son durumu hakkında istişarede bulunarak, yapılacak ve yapılması gereken çalışmaların konuşulduğu ve 'Rize için daha fazla neler yapılabilir?'in masaya yatırıldığı bildirildi.

Toplantıya TBMM’de görev yapan; TBMM Başkanı İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, İstanbul Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Yıldız Seferinoğlu, Erkan Kandemir, Ravza Kavakçı Kan, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz katıldı.

İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk, Haydar Ali Yıldız, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Yalova Milletvekili Fikri Demirel başka programlarda oldukları için toplantıya katılamadı.

rizeli-milletvekilleri-rize-icin-bir-arada-1.jpg