Rizeli amatör futbolcu Mahmut Sarıhasan, 3. Lig'de oynayacak

Rizeli amatör futbolcu Mahmut Sarıhasan, 3. Lig'de oynayacak
Rizeli amatör futbolcu Mahmut Sarıhasan, 3. Lig'de mücadele eden Merkür Jet Erbaaspor ile anlaşarak profesyonelliğe geçiş yaptı.

Rizeli 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mahmut Sarıhasan, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Merkür Jet Erbaaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Rize Özel İdarespor alt yapısında yetişen ve özellikle geçtiğimiz sezon sağ bek oyuncusu olmasına rağmen stoper mevkiinde oynadığı maçlarda dikkatleri üzerinde toplayan Mahmut Sarıhasan, profesyonelliğe geçiş yaptı.

Futbola 12 yaşında Rize Özel İdarespor alt yapısında başlayan ve bir sezon Güneysuspor’da forma giydikten sonra yeniden eski takımına geri dönen Sarıhasan son 3 sezondur takımıyla Bölgesel Amatör Lig (BAL) gruplarında mücadele etti ve toplamda 34 maçta görev aldı. Sarıhasan geçen sezon ise üst üste 22 maçta oynadı.

3. Lig ekiplerinden Merkür Jet Erbaaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonel kariyerine merhaba diyen başarılı futbolcunun, yeni takımıyla ilk mücadelesi 9 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da sahasında Silivrispor ile oynanacak.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum