Rizeli Araç Sürücüsü Kaza Yaptı 1 Ölü

Rizeli Araç Sürücüsü Kaza Yaptı 1 Ölü
Rizeli Araç Sürücüsü Trabzon'un Of ilçesinde karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarptı. İstanbul'dan bir yakınının cenazesine katılmak üzere geldiği Of'tan kendi cenazesi dönüyor.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon-Rize Karayolu Of ilçesi sınırları içerisinde B.H. (23) yönetimindeki 53 AS 505 plakalı araç, yoldan karşıdan karşıya geçmekte olan Güller Şeker’e (47) çarptı.

Yaklaşık 50 metre sürüklenen ve ağır yaralanan Şeker, kaldırıldığı Of Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Gözleri önünde eşini kaybeden Gürsel Şeker ile kazadan yara almadan kurtulan Fatma Aydın, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Sürücü gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

CENAZEYE GELDİ KENDİ CENAZESİ DÖNÜYOR

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Güller Şeker'in İstanbul'da yaşadığı eşi Gürsel Şeker ile kızkardeşi Fatma Aydın'la birlikte vefat eden bir yakınının cenazesine katılmak üzere Trabzon’un Of İlçesi’ne geldiği ve burada cenazeye katıldıktan sonra İrfanlı Mahallesi’nde oturan akrabalarının yanına gidip hasret gidererek vedalaştığı, ardından İstanbul'a dönmek için kızkardeşiyle birlikte yolun karşı tarafında kendisini otomobilde bekleyen eşiyle birlikte havaalanına gitmek üzere yola çıkacağı öğrenildi.