Rizeli Bakan İpek ile HSYK Üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Baba Ocağında

Rizeli Bakan İpek ile HSYK Üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Baba Ocağında
Genel Kurul Toplantısı için Rize’ye gelen Adalet Bakanı Kenan İpek ve HSYK üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesini gezdi.

Adalet Bakanı Kenan İpek ve HSYK üyeleri sabah kahvaltısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olan Rize’nin Güneysu ilçesindeki Dağcami çevresindeki mesire alanında yaptılar.

Kahvaltı sonrası Bakan İpek ve HSYK üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başından bu yana yakından takip ettiği Dağcami Projesi'ni gezerek projeyi yürüten yetkililerden bilgi aldılar.

kenan-ipek-ile-hsyk-uyeleri-rize-guneysuda-cumhurbaskani-erdoganin-yapiminda-emegi-olan-dagcamiyi-gezdi-4.jpg

Cami hakkında bilgi veren Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, bin 150 rakımlı tepede yapılan caminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Üsküdar’da bulunan Kuşkonmaz Camisi ile bire bir aynı özelliklerde ve ölçülerde inşa edildiğini, iç ve dış işlemelerinin de aynına uygun olarak inşa edildiğini belirtti. Bakan İpek ayrıca caminin varak çalışmalarını yürüten bayan kalemdar Özlem Doğan’dan da bilgi aldı. Doğan, üzerinde çalıştığı altın işleme varak çalışması hakkında bilgiler verdi. Bakan ve beraberindekiler daha sonra dürbün ile manzarayı izledi.

kenan-ipek-ile-hsyk-uyeleri-rize-guneysuda-cumhurbaskani-erdoganin-yapiminda-emegi-olan-dagcamiyi-gezdi-3.jpgkenan-ipek-ile-hsyk-uyeleri-rize-guneysuda-cumhurbaskani-erdoganin-yapiminda-emegi-olan-dagcamiyi-gezdi-2.jpgkenan-ipek-ile-hsyk-uyeleri-rize-guneysuda-cumhurbaskani-erdoganin-yapiminda-emegi-olan-dagcamiyi-gezdi-1.jpg

kenan-ipek-guneysu-rizede1.jpgkenan-ipek-guneysu-rizede.jpg