Rizeli Başbakanına Sahip Çıktı O Rize Halkı Adına Özür Diledi

Rizeli Başbakanına Sahip Çıktı O Rize Halkı Adına Özür Diledi
CHP mitinginde Rizeliler öz evladı Başbakanına sahip çıkarken SP Rize Belediye Başkan Adayı Bekaroğlu, Rize halkı adına özür diledi.

Başbakanın memleketi Rize’de, CHP mitinginde Başbakan Erdoğan’a yönelik ağır eleştirileri kabullenemeyen Rizeliler, Başbakanına sahip çıkarak protesto gösterisinde bulunurken Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, protestolar dolayısıyla Rize halkı adına özür diledi.

Başbakan’ın evinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ağır bir şekilde itham edildi, Rizeli evladına sahip çıkarak o ithamlara karşılık protestoda bulundu ancak Saadet Partisi’nden Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, son genel seçimlerde Ak Parti’ye yüzde 70 oy veren Rizeli ile alanda protesto gösterisinde bulunan yaklaşık 5 bin kişinin aksine yaşanan protestodan dolayı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı açıklamalarla Rize halkı adına özür diledi.

İşte Bekaroğlu’nun Rize halkına özür dilediği o twitleri: Bir grup Ak Partilinin CHP mitingini basmaya kalkması ve tatsız olaylar yaşanması bir Rizeli olarak beni üzdü. CHP ya da başka bir parti, Kılıçdaroğlu ya da başka bir lider ya da herhangi bir insana yönelen bu tip saldırılar yanlış. Bu Rize'ye yakışmadı, Başbakan'ın memleketine yakışmadı, bu bize yakışmadı, Rizeliler adına herkesten özür diliyorum.

1.20140305200026.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizelilerden Bekaroğlu’na Büyük Tepki