Rizeli Bayanlardan Ramazanoğlu'na Yoğun İlgi

Rizeli Bayanlardan Ramazanoğlu'na Yoğun İlgi
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri arasında Araştırmacı-Yazar Yıldız Ramazanoğlu'nun katıldığı Rize'deki bayanlara yönelik konferansa bayanların ilgisi yoğun oldu.

Rize İl Müftülüğü Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu’nun Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlediği konferansa bayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Araştırmacı-Yazar Yıldız Ramazanoğlu’nun konuşmacı olduğu ve bayanların yoğun katılım gösterdiği konferansa, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ve eşi Sevim Doğan, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın eşi Reyhane Bakırcı ve Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri de hazır bulundu.

yildiz-ramazanoglu-rize-konferansi--2.jpg

Değirmendere Kur’an Kursu’nda görev yapan Eda Bakır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın açılış konuşması ve iki öğrencinin okuduğu duygu yüklü şiirlerle devam etti. Ardından Araştırmacı-Yazar Yıldız Ramazanoğlu tarafından “Hz. Peygamber’in Gözü ile Görme Biçimleri” konulu konferans verildi.

yildiz-ramazanoglu-rize-konferansi--1.jpg

Ramazanoğlu konferansta, Peygamber Efendimiz’in Veda Hutbesi’nden yola çıkarak “onur” mefhumunun bütün insanlığın ortak değeri olduğunu vurguladı. İslam’ın sadece Müslümanların değil bütün insanların onurunu koruduğunu belirtti. Ayrıca dünyanın her yerinde, kadınların problemlerinin aynı olduğuna dikkat çekerek çözüm yolları sundu.

Konferans sonunda Yıldız Ramazanoğlu’na plaket ve hediye takdimi yapıldı. Ardından Yazar, okuyucuları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

yildiz-ramazanoglu-rize-konferansi--3.jpg

yildiz-ramazanoglu-rize-konferansi--4.jpg