Rizeli Bürokrat Oğuz, Rize Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

Rizeli Bürokrat Oğuz, Rize Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Adalet ve Kalkınma Partisi Rize Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.

24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi AK Parti'de milletvekilliği aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Rize'nin önemli bürokratlarından olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize Milletvekili Adaylığı için görevinden istifa etti.

Bürokraside bugüne dek önemli görevlerde bulunan Oğuz, aynı zamanda Rize'yi ve Ülkemizi Hentbol Avrupa Kupası Yarı Finalinde temsil eden, Türkiye'de ise Şampiyonluklar yaşayan Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün de (GSK) 10 yıldır Başkanlık görevini sürdürüyor.

CUMHURBAŞKANININ TAKDİRİNİ ALMIŞTI

Bürokrasinin yanında sportif anlamda ülkemize önemli başarılar Kazandıran Ardeşen GSK Başkanı Oğuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın övgüsünü ve takdirini kazanarak Rize ziyaretlerinde kendisini tebrik etmişti.

BAŞVURUYU RİZE'DEN YAPACAK

Bugün görevinden istifa eden Oğuz, önümüzdeki günlerde Rize Milletvekili Aday Adaylığı için AK Parti Rize İl Başkanlığına başvuruda bulunacak.