Rizeli Çocuklar Burak Abi'leriyle Eğlendi

Rizeli Çocuklar Burak Abi'leriyle Eğlendi
Televizyon ekranlarından çocukların yakından tanıdığı "Burak Abi" yeniden Rizeli çocuklarla buluştu.

Rize'de düzenlenen etkinlikte çocukların Burak Abi'lerine olan sevgisi coşku ve eğlenceye dönüştü.

Rize Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında ilk hafta "Burak Abi" lerinin hazırlayıp sunmuş olduğu çocuk programıyla eğlencenin tadına varan çocuklar bir yandan eğlenirken diğer yandan bilgi tazelediler. Rize Belediyeyesi Ramazan Etkinlikleri 6 Temmuz Pazar günü Saat 14.30'da "Palyaçolar Diyarında Ramazan" ile devam edecek.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen çocuk programına İl Garnizon Komutanı Jandarma. Kd Alb. İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Rize Belediyesi Daire Müdürleri ve anne babalar çocuklarıyla beraber katıldılar.

cocuklarin-burak-abi-sevgisi-(2).jpg

Programa, çocukların ellerinde Türk Bayrağı kendisinin dilinde Türkiye şarkıları ile başlayan "Burak Abi" çocuklara Ramazanla ilgili sorular sorarak doğru bilenlere katılımcılarda alkış istedi. Programın ortasında beklenmedik bir anda çocukların tv ekranlarından yakinen tanıdığı "Kukla Evi" ile sahnede sürpriz yapan Burak Abi çocukların eğlencesine eğlence kattı.

Kukla gösterileri ile devam eden programın içerisinde Karagöz ve Hacivat'a da yer verildi.     Program sonunda ise çocuk programı yapımcısı Burak Abi'ye Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz tarafından çiçek takdim edildi.

cocuklarin-burak-abi-sevgisi-(3).jpg

cocuklarin-burak-abi-sevgisi-(4).jpg

cocuklarin-burak-abi-sevgisi-(1).jpg

cocuklarin-burak-abi-sevgisi-(5).jpg

cocuklarin-burak-abi-sevgisi-(6).jpg

cocuklarin-burak-abi-sevgisi-(7).jpg