Rizeli Dalgıçlar Fotoğraf Yarışması'nda 1. oldu

Rizeli Dalgıçlar Fotoğraf Yarışması'nda 1. oldu
Rize'de faaliyet gösteren Karadeniz Dalgıçlar Kulübü üyeleri, Antalya'da yapılan su altı fotoğrafı yarışmasında birinci oldu.

Kemer ilçesinde, ülke genelinden 20 kulüpten 40 fotoğrafçının yarıştığı, beş ayrı dalda yapılan yarışmada Rizeli dalgıçlar, 2 birincilik, bir ikincilik, bir de üçüncülük kazandı.

Yarışmada makro ve modelli geniş açı dalında Orhan Aytur ile geniş açıda Asım Dumlu birinci, balık dalında yine Orhan Aytur ikinci, makro çekimde ise üçüncü oldu. Karadeniz Dalgıçlar Kulübü, toplam 42 puan alarak kulüp birinciliğini de kazanmayı başardı.

Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz'ı makamında ziyaret eden yarışmaya katılan dalgıçlar, kendilerine verdiği destekten dolayı Yılmaz'a teşekkür etti.

rizeli-dalgiclar-1.20091031031942..jpg

Kulüp başkanı Rıza Birkan, başarının çok kolay elde edilmediğini belirterek, ''Çalışma ortamı, argüman ve materyaller gerekiyor. Donanım eksikliği olmamalı. Bu konuda il müdürümüz bize her zaman destek verdi. Kulübüm ve sporcuları başta olmak üzere spor camiası adına kendisine teşekkür ediyorum. Desteğinin karşılığında bizler de kendisine sürekli şampiyonluklar getireceğimizin sözünü veriyoruz.'' dedi.

Yılmaz da elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, tüm spor branşlarına olduğu gibi su sporlarına olan desteğinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

rizeli-dalgiclar-2.20091031032011..jpg