Rizeli Dünya Şampiyonu Cemren Temizel Memleketine Dönüyor

Rizeli Dünya Şampiyonu Cemren Temizel Memleketine Dönüyor
İtalya’da düzenlenen Gençler Kick Boks Şampiyonasında Dünya Şampiyonluğunu kazanan Çaykur Rizespor’un Milli Kick Boks sporcusu Cemren Temizel, 13 Ekim Perşembe günü Rize’ye dönecek.

30 Eylül - 08 Ekim 2022 tarihleri arasında İtalya’nın Jesolo şehrinde düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Milli Takım forması altında 65 kg Lov Kickte mücadele eden ve Dünya Şampiyonu olan Çaykur Rizespor sporcusu Cemren Temizel, 13 Ekim 2022 Perşembe günü Rize’ye dönecek. Başarılı genç sporcu için Rize Artvin Havalimanı’nda karşılama programının yapılacağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 13 Ekim Perşembe günü İstanbul Havalimanı’ndan kalkacak uçakla Rize Artvin Havalimanı’na gelecek olan Dünya Şampiyonu Cemren Temizel için Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından havalimanında karşılama programı düzenlenecek. 

İstanbul’dan saat: 12.00’de kalkacak olan uçağın saat: 13.50’de Rize Artvin Havalimanı’na inmesi bekleniyor.

italyada-duzenlenen-gencler-kick-boks-sampiyonasinda-dunya-sampiyonlugunu-kazanan-caykur-rizesporun-milli-kick-boks-sporcusu-cemren-temizel.jpgzavendikli-mustafa-hoca-icin-rizede-anma-toreni-duzenlenecek-2-006.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum