Rizeli Eski Bakan MTTB İçin Geliyor

Rizeli Eski Bakan MTTB İçin Geliyor
Kültür ve Turizm Eski Bakanı İsmail Kahraman, bir dönem genel başkanlığını yaptığı Millî Türk Talebe Birliği (MTTB)'nin Rize Şubesi tarafından düzenlenen programa katılmak üzere Rize'ye gelecek.

Millî Türk Talebe Birliği (MTTB) Rize Şubesi tarafından her hafta düzenlenen “RTEÜ Gençlik Kürsüsü” adı altındaki programlar çerçevesinde bu hafta Kültür ve Turizm Eski Bakanı İsmail Kahraman'ın katılacağı “Gençlik ve Dava Şuuru” adlı program düzenlenecek.

Türk siyaset tarihinde ve gençlik hareketlerinde önemli bir sima olan Kültür ve Turizm Eski Bakanı aynı zamanda MTTB 48. Dönem Genel Başkanı İsmail Kahraman 18 Nisan Perşembe günü saat:19.30'da Rize'de düzenlenecek “Gençlik ve Dava Şuuru” adlı programa katılacak.

mirac-katmer.20130416221655.jpgKonuyla ilgili açıklama yapan MTTB Rize Şube Başkanı Miraç Katmer; “Türkiye’deki gençlik hareketlerinin öncülerinden olan MTTB’nin Genel Başkanlığını yapmış, Türk siyasetine önemli katkılar sunmuş, birçok vakıf ve dernekte aktif olarak görev yapan, Rize’nin yetiştirdiği müstesna şahsiyetlerden biri olan Kültür ve Turizm Eski Bakanı İsmail Kahraman’ı şubemizde ağırlamaktan büyük onur duyacağız.” dedi.

Programa bütün Rizelileri davet eden Katmer, programın Şehitler Caddesi Vatan İşhanı (Eski Vatan Hastanesi Binası) 2. kattaki MTTB Rize Şubesi'nde gerçekleşeceğini açıkladı.