Rizeli Esnaftan Şehit Yakınlarına Ücretsiz Hizmet

Rizeli Esnaftan Şehit Yakınlarına Ücretsiz Hizmet
Samsun’da ticaretle uğraşan Rizeli iş adamı Ahmet Uzun, nişanlık ve gelinlik kıyafetlerini şehit ailelerine ücretsiz yaptıklarını açıkladı. Uzun, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da çağrıda bulunarak yılanın başını koparmasını ve harçiya asmasını istedi.

Samsun'un Canik İlçesi Mekke Caddesinde esnaflık yapan Rizeli iş adamı Ahmet Uzun iş yerinin önüne astığı afişle teröre karşı tepkisini dile getirdi. Gelinlik ve çeyiz  ürünleri satan Uzun, afişte ayrıca teröristlere karşı mücadele verirken şehit düşenlerin birinci derece yakınlarına da vefa borcu olarak gelinlik ve nişanlık kıyafetlerini hediye edeceklerini belirtti.

ZULME SESSİZ KALAN ZALİMLERLE BERABERDİR

Yaşanan terör olayları nedeniyle şehit ailelerinin yanlarında olduklarını göstermek için böyle bir kampanya düzenlediğini kaydeden Uzun; "Ülkemiz zor ve çetin günlerden geçiyor. Bir çok terör grubu ülkemizi hedef almış bulunuyor. Vatan hainlerini kınıyor ve lanetliyoruz. Güvenlik güçlerimizin başarılı olması için de dualar ediyoruz. Bundan başka ne yapabilirim diyerek düşündüm. Dükkânımın önüne afiş asarak hem tepkimi dile getirmeye çalıştım hem de karınca kararınca bir fedakârlık yapmayı düşündüm. Bizler şehit ailelerinin hem kardeşleri hem evlatlarıyız. Ülkemizi bölmeye çalışan hainlerin kökü kazınıncaya kadar mücadelenin devamından yanayız. Korkmadık, korkmayacağız. Yılmadık yılmayacağız. Allah milletimizi, devletimizi muzaffer eylesin.” diye konuştu.

rizeli-esnaftan-sehit-yakinlarina-ucretsiz-hizmet-1.jpg

“RİZE’DE ADETTİR. YILANIN BAŞI KOPARILIR HARÇİYA ASILIR”

Hemşehrisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yabancı istihbaratlar arkasında saklanıp ülkeye  ve millete zehirini akıtan yılanların başlarını koparıp harçiya asmasını isteyen Rizeli İş Adamı Uzun, “Bizim Rize’de adettir yılanın başı  koparılır harçiya asılır. Rizeli bir vatandas olarak olarak Cumhurbaskanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan  talebimiz  yabancı istihbaratlar arkasında saklanıp ülkeme  ve millete zehirini akıtan yılanların başlarını koparıp harçiya asmasıdır. Bu hususta  millet olarak el ele devletin yanında  olma kararlılığı içerisindeyiz.  Bu ülkenin bir evladı olarak verdiğim tepki hissiyatımın bir yansımasıdır" dedi.

ahmet-uzun-rizeli-esnaf.jpg