Rizeli Fanatik Taraftardan İlginç Koleksiyon

Rizeli Fanatik Taraftardan İlginç Koleksiyon
Rizespor fanatiği Ahmet Dinçer'in 30 yıldır takımının gazetelerde çıkan haber kupürlerini toplayarak yaptığı koleksiyon ilgi çekiyor.

Rizeli 50 yaşındaki mobilya ustası Ahmet Dinçer, sahibi olduğu mobilya atölyesini adeta Rizespor'un 30 yıllık arşivi haline getirdi.

Koleksiyonunda 500 adet gazete ve küpür yer alan Dinçer, "Ben bu koleksiyonu yapmaya başladığım zaman bana herkes neden böyle bir şey yapıyorsun, bunlar kağıt parçası, yırtılıp gidecekler şeklinde ifadeler kullandılar. Oysa ben Rizespor'a bağlılığımı bu şekilde gösterip, bu gazete ve küpürleri muhafaza etmeyi başardım. Hatta Rizespor yenilince uykularım kaçıyor, iştahım kesiliyor. Bayramlarda dahi aklımda sadece Rizespor vardı. Benim hayat kaynağım ve bundan sonra da öyle olacak. Bu gazeteler ben yaşadıkça burada bu şekilde kalıp bana maziyi hatırlatıp, eskiyi yad edeceğim" dedi.

rizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(5).jpgrizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(1).jpgrizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(2).jpgrizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(3).jpg

rizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(4)-001.jpgrizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(6)-001.jpgrizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(7)-001.jpgrizeli-fanatik-taraftardan-ilginc-koleksiyon-(8)-001.jpg