Rizeli Firmalara Çağrı

Rizeli Firmalara Çağrı
Rize Sanayici ve iş Adamları Derneği (RİSİAD) Başkanı ve KASİF yönetim kurulu üyesi Mustafa Külünkoğlu, Rizeli firmalara çağrıda bulunarak 'Karadeniz Ticaret Zirvesi' programına katılmalarını istedi.

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF), tarafından 150 firmanın buluştuğu 'Karadeniz Ticaret Zirvesi' programına Rize’den 23 firma stant açarak katılacak.

Rize Sanayici ve iş Adamları Derneği (RİSİAD) Başkanı ve KASİF yönetim kurulu üyesi Mustafa Külünkoğlu yaptığı açıklamada Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan “Karadeniz Ticaret Zirvesi” etkinliğine ziyaretçi ve iş görüşmesi yapmak için Rize’den ciddi bir katılım beklediklerini kaydetti.

Başkan Mustafa Külünkoğlu “İlimizdeki KOBİ'lerin ekonomik olarak güçlenmesine, üretim ve istihdam kapasitelerinin artmasına katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu etkinlikten Rizeli firmalarımızın en iyi şekilde yararlanmasını arzu etmekteyiz. Etkinlikte Rize, Amasya, Çorum, Samsun, Tokat, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Trabzon illerinde imalat sanayinde faaliyet gösteren işletmeler başta olmak üzere 150 KOBİ tamamen ücretsiz olarak stant açarak ürünlerini sergileyecektir. Bölgedeki illerden yaklaşık 3 bin firma sahibi veya temsilcisi zirveyi ziyaret edecektir. Trabzon'dan katılan ziyaretçilerle bu sayının 10 bin olması hedeflenmektedir. 26 Mayıs 2011 Perşembe günü saat 14.00’da açılacak olan ve KOBİ'ler için son derece önemli olan bu programa Rizeli tüm firmaları ve halkımızı davet ederiz” dedi.

Başkan Külünkoğlu, RİSİAD’ın kurucu üyesi derneklerinden olduğu Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) hakkında bilgi verirken, “2005 yılında Samsun’da kurularak faaliyete başlamıştır.  TUSKON'a bağlı olarak Karadeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren KASİF, 25 sanayici ve işadamı derneği ile 2 bin 500’ün üzerinde iş adamını bünyesinde barındırarak, bölgenin en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır." dedi.